Sunday, June 21, 2009

moyang udah tagged

Moyang tagged aku pula. Baiklah, dengan ini aku akan buat walaupun terdapat bertimbun nota yang patut dihabiskan sebelum peperiksaan lagi :P Kami ada 2 set peperiksaan dalam masa sebulan. Menarik kan? Weeee~



1)Beside ur lips,where is the favourite spot to get kissed?
Forehead seperti selalu sebelum Ayah pergi luar negara atau hantar aku pukul 5-6 pagi ke lapangan terbang.

2)How did u feel when u woke up this morning?
Hungry.

3)Who was the last person / people you took photo with?
Didi and Yasmin, after picnic at the beach :D

4)Would u consider urself spoiled?
Now and then.

5. Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
Ah... Kalau dah dilabel 'excessive testosterone'..................... *sigh*

6. Do you want someone to be dead?
Not of my nature.

7. What does your last text message say ?
Putung2 2 kaw.bkn ak.gerhana bln creepy.mls ak nak tgok.tmpat ak tgh bawan skng mana ble tgok.. (Rauf with his occasional mood swing, after an incident. Hilang mood aku mau reply :P Masa dia first messaged happy pula. Complicatednya yang seorang ni.)

8. What are you thinking right now ?
Mengantuk. Esok ada kelas awal pagi lagi. Malas. Jawab survey ini lagi.

9. Do you want someone to be with you right now ?
Mustilah. Aku asyik melepaskan kebosanan ke Mukabuku dan Kak Naliny ja ni.

10. What was the time you went to bed last night ?
Around 4-5 a.m.

11. Where did you buy the tee you are wearing now ?
Salah jenis baju kau ni.

12. Is someone on your mind right now?
Yes.

13. Who was the last person who text you ?
Rauf.

TEN Lucky Person to do this quiz. (Luckylah sangat!)
1. Hazwan (tada idea dah aku ni)
2. Panjang (macam tak pernah buat tag ja dia)
3. Rauf (besar kemungkinan takkan buat tag ni)
4. Aida (tak tahu hidup lagi tak blog dia)
5. Faza
6. Fahmi Jamboo Fauzi (boleh ka dia blog kalau bukan tentang Elly? LOL!)
7. Elly (boleh ka dia blog kalau bukan tentang Jamboo? LOL!)
8. Melissa Mam Yudi (paling besar kemungkinan tak buat tag haha)
9. Wan Iliana (mari, mari)
10. Kerol (entah apa jadi dengan blog dia)



14. Who is no.2 having a relationship with ?
Oh, baru single mingle dia. Mau kau? Hahaaaa~

15. Is no.3 a male or a female?
Katanya male dan macho lagi *gelak sebentar*. Tapi kata beberapa orang lain female. Mastika.

16. If no.7 and no.1 get together , would it be a good?
Habislah kau Wan, kena penangan lelaki daripada Jamboo.

17. What is no.1 studying about?
Medic and how to tackle girls HAHAHHAHAHHA!!!

18. When was the last time you chatted with them?
Baru tadi.

19. Is no.4 single?
Macam 'It's complicated' gitu.

20. Say something about no. 2.
Gila bisnes dan politik dan segala-galanya tentang harta dan kuasa HAHAHAHAHHAHAAH!

21. What do you think about no.3 & no.5 being together?
No. 3 bukan jenis senang mau 'together'. No.5 dah berpunya, mahu aku kena join Wan kena penangan lelaki maut.

22. Describe no.9.
Blog dia best! Serious!

23. What will you do if no.6 and no.7 fight ?
Macam setiap 3 hari mereka begitu. Haha, tapi kita melihat dan terhibur sahajalah. Lovebirds kata kan. Ish ish ish XD

24. Do you like 8?
A lot! Budak PTS, lagi muda daripada aku banyak bulan pula tu lagi GANGSTA! XD But that's why I love her :D (bukan lesbo, bukan lesbo)

25. How about 10?
Kalau dah dapat gay friend. Mana tak sukanya! HAHAHAHAH! Seperti mendapat kawan perempuan yang terperangkap dalam badan lelaki! :D

1 comment:

Elly Elinna said...

hahaha. kelakar lah Z. especially yang (boleh ke kalau dia tag blog pasal jamboo) thing.. :P