Saturday, July 4, 2009

2 jam

Excessive testosterone. Ironically, I enjoy sewing and cooking -_-" What a weird combination. It's like having two souls (each of different gender) trapped in one body, and fortunately, the body doesn't behave bisexually as well... or it'd be DISASTEROUS!! One minute I can be extremely happy and content, the next minute I might end up being so moody and drowning myself in tears. Entah-entah........... bipolar disorder? Haha, tak kot :P


Anyway, this is sort of nothing, but yay~ I've successfully transformed my short-sleeved t-shirt into a tank top! Keh keh keh. 2 jam dia makan. Masuk bakul sikit. Lawa juga hasil tangan aku har har har. Memang kontra dengan hasil tangan aku membuat gigi palsu. Mwuuu...



The moment I had been waiting for... Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah, my brother, Along, is about to get engaged to Kak Suraya around August ^_^ Only God knows how grateful I am for this. Along is after all the eldest among us and spent lots of his time taking care of us. Kereta pun Along yang bayarkan. Nanti Along dah ada keluarga... tak boleh parasite movie sama dia dah? Anyway, ceit! Dia tak beritahu aku awal-awal sampai Umi pula yang beritahu. Apa lagi, bisinglah aku sama dia. Apa balasnya? "Hari tu risik le 2 ogos baru tunang. sempat balik x? nak bg kerahan tenaga ni", CEIT!


Last but not least, my 2 weeks (which felt like years) of syisha hiatus ended yesterday~ 2 bong lagi :D Sidekicks yang baru join semalam ialah Azizul (Ajon, yang ku fikir sudah bersihkan diri sebersih-bersihnya daripada tembakau) dan Yusran. Mencuba perisa baru lagi, kali ini bukan perisa buah :D Malam ni mahu bocorkan diaphragm sekali lagi bersama sidekicksku dari zaman dahulu kala :) Syiok~

4 comments:

sabya said...

woah ur bro da na kawen? besh besh... i tink die kwn ngan my bro jgk kan.. congrats neway.. i know how it feels.. bcos none of my siblings yg married.. so it must be some sort of keterujaan fo da first time aite

zahirah ardy said...

>_< kyaaa~ yes yes yes! i gils teruja dah esp. bcause it didn't go very smooth initially... btwn them :P but thank God, jodoh itu Tuhan saja yang tahu :D ehhh!!! dia kawan dgn your brother?? siapa sih namanya? u know what... i didn't even know u have an elder brother -_-" aish...

Elly Elinna said...

sidekick dari zaman dahulu kala? kih3! :P

zahirah ardy said...

kekeke, padahal tahun lpas baru XD