Wednesday, July 15, 2009

prepare, pack, pack, pack, responsibilities, responsibilities~

Will be driving home tomorrow evening with Wali, Kucheng, and Rauf. Thank God Rauf is tagging along because... DIA JA YANG TAHU JALAN BALIK KL! Kasi malu diri sendiri ja dah lah dia orang Sabah. Sabah bhaaaa! Tapi lebih tahu dari orang Semenanjung. Hopefully I'll get to memorize the paths this time and arrive home safely (as well as driving back to Kelantan). Insya Allah.


So, so, so looking forward to see Stucks, it had only been nearly 2 months and I'm already missing them terribly. Gosh... but thanks to Elly, Mus, Rauf, and Wiki (sidekicks tetap) for the nightouts. At least I didn't die of boredom here :D And it's super uber (sebenarnya tak tahu apa maksud perkataan ini, tapi mereka pakai, so, mahu mencuba kah kah kah) fun to have them around ^_^ And last but not least... Fiza, my beautiful friend for listening to my endless whines and craps. Dia memang memahami :) Malah, membataskan kejahatan aku lagi. Alhamdulillah, praises to God for lending them to me :')

p/s: I just noticed... my posts are so 'dry' nowadays. Aish... serius tak tipu aku neh sibuk benar these few weeks. 4-5 kerja jatuh gedebuk setiap hari. Lari-lari ke bangunan medical school. Lari-lari ke bangunan dental school. Lari-lari ke tempat mesyuarat. Itulah USM, Universiti Suka Meeting. Aish... kena betulkan perkara begini :P

5 comments:

Elly Elinna said...

awwwww... :) *terharu*

fadhli said...

salam.wah,universitu suke meeting.kelakar betul la.huhu.tapi mmg bdak2 dentist usm ni hectic gile.should bagi support kat diorang nih.hehe

zahirah ardy said...

ohhh... Incik Fadhli lah 1st year pharmacy student di Bandung tu? yea, slalu saja meeting, gembira la kalau outputnya banyak, tapi kalau meeting saja, output seciput atau tak seperti yang dibincang di meeting, haiz... tak brapa elok juga :P

mushi said...

serius..tak tipu..ad ayat nih..

fadhli said...

haha.yup.i am.bdak trg siapa kat sana?eh saya baru dngr usm dpt apex univeristy.Prof dentistry department ada cipta nanoseal plus.Proud of usm..hehe.nk usm tapi susah lol nk dpt.huhu.