Tuesday, October 6, 2009

makasih T_T




FINALLY, I got to claim my birthday present which Wani had mailed ages ago! Kerana aku terlampau hebat, barulah selalu teringat mahu ke pejabat Desasiswa (tempat untuk tuntut barang Poslaju) apabila sudah hampir pukul 5 petang. Biasalah sini... 4.40pm, orang pun sudah mula lesap. Wani, selendang itu sangat lawa dan corak dia tak pernah aku jumpa!!! Serious crapppppppp! Makasih, Wani dan Kak Jasmin T_T I think I should pay a visit to Kak Jasmin's shop once I come home. Baiklah... mula mengumpul duit :D


I still can't take my mind off our new cat, Joni... as Wani had told me a couple of days ago. I wonder how come she hasn't uploaded a picture of him. Kalau dapat tengok, bolehlah saya sekurang-kurangnya mengubat rindu ke kampung halaman. Aish... macam duduk di perantauan saja aku ni.


So, I had successfully dragged Elly into Band-ner in Supik (tolonglah pehe, masih susah terima nama ini :P) :D Hopefully we'll get to play Sigur Rós's Hoppípolla soon. Rezza, aku tak kisah walaupun kau kata lagu itu lagu *******n! Talking about the band... Guys, we're going to perform once more for the closing ceremony of Ekspo Kampus 09/10 which will be held uhm... on Saturday night... if I'm not mistaken. Come and watch us if you're free :) There will be lots more performances by other clubs. Macam biasa, yang paling aku tunggu-tunggukan ialah 24 Seasons Drum punya persembahanlah.


Yesterday, the nightout with Kucheng, Elly, Mus, Rezza, Roy, Taqim, Mat Min, and Apiz ended so late that I only got 2 hours of sleep before attending the 1 + 2 hours of lectures today... tapi salah diri sendiri juga sebab semalam terlampau 'stressed' (dan akhirnya 'de-stressed' sudah). Rasa macam mayat hidup dah ini. Mahu tidur, tapi mahu blogging juga. Tolonglah pehe... :P Later, at 3.00pm I'll have to go to HEP office to meet Mr Lee from LY Studio. AKHIRNYA! Abang Mi (dari HEP) setuju panggil orang untuk baiki barang di studio itu lepas pujuk dia sikit tadi. Harap-harap kami tak perlu sewa bass lagi selepas ini. Pitih takdok dah lo ni.


p/s: Macam biasa, bila tak cukup tidur, isi kandungan blog pun jadi tunggang langgang. Gomen!

5 comments:

Elly Elinna said...

ahahaha. walaupun being dragged,apalah sangat sumbangan saya. cari tone sendiri pun memakan masa ages, perlukan bantuan mummy. sumbangan z paling banyak! thanks mummy! XP *bow to the maam*

btw, mana email lagunya? -_-"

Elly Elinna said...
This comment has been removed by the author.
zahirah ardy said...

um gonna kil yu, Elly, what mummy??? ARGHHHHHH!!!! haha, sorry, baru sekarang sempat duduk balik di depan laptop untuk menguruskan benda lain :D Elly cari tone lambat sikit sbab tak biasa, itu ja. me, i had been straining my ears for like... years already that i'm not as good as i used to be when it comes to learning visually :PPP with practice hebat la tu tak lama lagi :DDDDD

sabya said...

i saw ur sister at my event for uitm few days back. nk tegor pastu all of sudden kak wani tu dah lost in the crowd.. she looks pale.. kuat keje eyh die?

zahirah ardy said...

o yaaa, she's giving tutors there. ya la... antara semua adik beradik dia paling snang sakit. haiz... busy pula, slalu overwork :P