Thursday, March 11, 2010

parental advisory required (CONGRATS AHMAD!)

First thing first, one of major events in Ahmad's life (I guess so) - S-freaking-P-guigiaro-M (SPM in short)! Praises to Allah, my prayers had been answered, Alhamdulillah.


Tahniah, adikku yang seorang, Ahmad Abdul Rahim kerana mendapat 14A dalam peperiksaan SPM.


Alhamdulillah, Alhamdulillah, Allahuakbar! May he too grow up to be a great man. Ahmad, tahniah atas keputusan yang cemerlang ini. Selepas ini insya Allah, kalau esok masih ada, kalau roh masih dalam jasad, kalau daya menggerakkan tubuh badan masih kuat, perjalanan Ahmad masih jauh. Yang 'jauh' itu tidak penting. Yang penting kita semua melakukan segala perkara yang baik itu sepenuh hati, berikan yang terbaik, dan Ahmad pun lebih mengetahui perkara ini - iaitu lakukannya untuk Allah. Sama sahaja seperti sebelum ini, Kak Ira akan sentiasa membantu Ahmad seboleh mungkin. Gua sayang sama lu, Mamima.


Alhamdulillah, so far, my every sibling (including myself, Alhamdulillah) is doing quite well in our own field (I emphasize on this because I'm increasingly irritated when majority of us want every single soul on earth to only study critical courses. Have we forgotten the true reasons educational institutions were formed in the first place?). May Allah bless us even after this very life, insya Allah...



There you go, the initial reason I clicked on the 'Post blog' link. It is unfortunate for me to announce here about the departure of my late headset. He had been a great companion during his few months of life. He was killed by.............. ME. Evidences are as shown above. Nonetheless, I'm also glad to inform that I had bought a new one. The exact same model, but it's black in colour (memang tak ngam dengan handphone aku. Cis.). Sekian, Berita Mangsa Keganasan.

2 comments:

mel said...

hahaha
ni earphone slalu dipakai di as safa kah?
amat kasihan

zahirah ardy said...

yep! sad kan? sad nak mampus, but i got a new one, but but but, the white one was sold out. dangit. anyway, i'll still continue putting it on dkat As-Safa JEAH.